Главная » 2023 » Июнь » 24 » ПВК "Вагнер" йде штурмом на Москву
19:17
ПВК "Вагнер" йде штурмом на Москву

23 червня 2023 року, ватажок терористичної російської організації ПВП "Вагнер" Пригожин, розпочав наступальні дії на столицю країни терористки Москву.

24 червня 2023 року терористична організація "Вагнер" на чолі з Пригожиним захопила адміністративні будівлі обласного центру Ростов-на-Дону. Захоплення відбулося без застосування вогнепальної зюрої і як відомо з відкритих джерел інформації, бої за саме місто Ростов не відбувалося. 

Цього ж дня, по обіду, ватажок "баранолюбов" ганДОН Кадиров заявив що його бойовики висуваються до Ростов-на-Дону для зачищення міста від бойовиків терористичної організації ПВП "Вагнер".

З відкритих джер інформації відомо, що путін та його наближене коло, терміново покинуло столицю терористичної країни росія у напрямку Санкт-Петербург. При цьому, Пєсков заявив, що керівник терористичної держави росія, путін, не покидав свій робочий кабінет. І саме в ньому він в терміновому порядку проводить наради з силовими структурами країни терориста.

Категория: !!ВАЖНО!! | Просмотров: 37 | Добавил: Vody@ | Теги: Вагнер, терорист, Росія, Путін, країна терорист | Рейтинг: 0.0/0
Похожие материалы:
Всего комментариев: 0
avatar